211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Χρήστος Μενιδιάτης – Λένα Παπαδοπούλου – Πότε κάνουν πρεμιέρα ξανά;

Frangelico αθηνα μενιδιατης μπουζουκλια πιστες παραλιακη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει ξανά πρεμιέρα το σχήμα που αγαπήθηκε το καλοκαίρι;

Το Frangelico , από την σεζόν του το 2022, ανέβασε τον πήχη της διασκέδασης στην Αθήνα. Η πρεμιέρα του, με τους Χρήστο Μενιδιάτη και Λένα Παπαδοπούλου στο τιμόνι, άνοιξε νέους ορίζοντες στη νυχτερινή ζωή. Η συνδυασμένη φωνή τους είχε θερμή υποδοχή, ενώ η παρουσία των Μαρίας Κορέλλι και Κώστα Ορφανίδη πρόσθεσε ένα ακόμα επίπεδο δυναμικής.

Μετά από ένα εντυπωσιακό τέλος τον Αύγουστο, το Frangelico επανέρχεται δυναμικά. Η ανακοίνωση μέσω των social media άναψε φωτιές στους λάτρεις του κέντρου. Από τις 26 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αξέχαστο συνδυασμό των Μενιδιάτη και Παπαδοπούλου, συνοδεία των Κορέλλι και Ορφανίδη.

Η ανυπομονησία για την επιστροφή του Frangelico είναι παροιμιώδης. Οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης ανυπομονούν να ξαναζήσουν τη μαγεία που προσέφερε το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι εκπληκτικές ερμηνείες, η ενέργεια που εκπέμπει ο χώρος και η φιλική ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα περιβάλλον που μαγνητίζει.

Το Frangelico αποτελεί προορισμό για όσους αναζητούν την απόλυτη διασκέδαση. Η προσεχής επανέναρξη των εμφανίσεων αναμένεται με ανυπομονησία και αναμφισβήτητα θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο έκανε μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Το Stage by Frangelico σας εύχεται καλό καλοκαίρι! Ξανά κοντά σας από 26 Αυγούστου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με τον μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη και την εκπληκτική Λένα Παπαδοπούλου! Μαζί τους η Μαρία Κορελλι και ο Κώστας Ορφανίδης!».

Frangelico: Χρήστος Μενιδιάτης – Λένα Παπαδοπούλου – Πότε κάνουν πρεμιέρα ξανά;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024