211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελιζέ- Ποιοί επώνυμοι διασκέδασαν με Μακρόπουλο;

ΕΛΙΖΕ ΑΦΙΣΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες διασκέδασαν με το σχήμα του «ΕΛΙΖΕ»;

Το «ΕΛΙΖΕ» συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του στη νυχτερινή Αθήνα και το καλοκαίρι. Το κέντρο παραμένει ανοιχτό 6 βραδιές την εβδομάδα και μας χαρίζει κάθε φορά ένα μοναδικό πρόγραμμα. Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί στην πίστα του guest καλλιτέχνες που μας χαρίζουν το πρόγραμμά τους και κερδίζουν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κέφι απογειώνουν ο Βασίλης Δήμας.

Την περασμένη Τετάρτη, με το μοναδικό πρόγραμμα του Αλέκου Ζαζόπουλου διασκέδασαν και πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, πέρα από το κοινό που κατέκλυσε το κέντρο. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ξέρει καλά πώς να κάνει το κοινό να διασκεδάζει, και φυσικό εκείνο τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου, διασκέδασε τη βραδιά εκείνη, ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης. Ο λαϊκός καλλιτέχνης παρέμεινε στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , και φυσικά κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε το μικρόφωνο και χάρισε στο κοινό μερικές επιτυχίες του. Όμως δεν ήταν ο μοναδικός καλλιτέχνης που το έκανε, αφού και ο Πάνος Καλίδης παραβρέθηκε εκεί τη βραδιά αυτή και επίσης χάρισε στο κοινό μερικά τραγούδια του, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Οι Τετάρτες στο «ΕΛΙΖΕ» είναι πάντοτε μοναδικές.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024