211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Kέλλυ Κελεκίδου – Νέο τραγούδι – Μια νύχτα γνωριστήκαμε

ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κέλλυ Κελεκίδου: Επιστρέφει δισκογραφικά με την πιο δυναμική διασκευή του καλοκαιριού

Μπορεί η απουσία της από τα δισκογραφικά δρώμενα να μετρά περίπου δύο χρόνια, όμως η Κέλλυ Κελεκίδου ανταμείβει και με το παραπάνω τους θαυμαστές της για την αναμονή αυτή, με την νέα της κυκλοφορία, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το καλοκαίρι αυτό. Ένα από τα πιο αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, που εδώ και χρόνια κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην αγάπη του κοινού αυτής της μουσικής, επέλεξε να διασκευάσει η γνωστή τραγουδίστρια, και αυτό δεν είναι άλλο από το «Μια νύχτα γνωριστήκαμε».

Το τραγούδι, που ερμηνεύθηκε πρώτη φορά από τον Κώστα Μεντζελόπουλο, και είναι μια σύνθεση του ίδιου, θα μας χαρίσει νέες μοναδικές στιγμές, μέσα από την επανεκτέλεσή του από την αγαπημένη τραγουδίστρια , που το διασκευάζει σε σύγχρονους ρυθμούς, σε συνεργασία με… τους μετρ του είδους, Κωνσταντίνο Παντζή και Νίκο Σουλιώτη.

Και μπορεί τους τελευταίους μήνες η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης να έχουν μεταναστεύσει στην Αυστραλία, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως φαίνεται δεν ξεχνά το κοινό της στην Ελλάδα, και του χαρίζει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία. Ελπίζουμε σύντομα να μας χαρίσει και μερικές ζωντανές εμφανίσεις στη χώρα μας !

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024