211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμα;

Posidonio music hall
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos συνεχίζουν την καλοκαιρινή επιτυχία. 

Το Posidonio έχει γίνει ο προορισμός για ανεπανάληπτες νυχτερινές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας. Από την πρεμιέρα του στις 20 Μαΐου 2022, οι επιτυχημένες εμφανίσεις των Πάνου Κιάμου και Tonis Sfinos συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η ατμόσφαιρα φέρνει στον κόσμο μια αίσθηση ενθουσιασμού και διασκέδασης καθώς οι δύο καλλιτέχνες επιδίδονται σε μοναδικές ερμηνείες και εντυπωσιακές παρουσίες στη σκηνή. Με τον Πάνο Κιάμο και τον Tonis Sfinos στο κέντρο της πίστας, οι επισκέπτες μπαίνουν σε έναν κόσμο καλής μουσικής και διασκέδασης.

Μαζί τους, ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας προσφέρει μια εκπληκτική συνοδεία, όπως και το ξεχωριστό line-up με τις Βένια Καραγιαννίδου, την Αλεξάνδρα Μάντη, την Ειρήνη Μιχαήλ και τον DJ Pitsi. Κάθε εμφάνιση είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία που αγκαλιάζει την ποικιλία της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το Posidonio δε φιλοξενεί μόνο μεγάλα ονόματα της μουσικής, αλλά γίνεται και στέκι για διασημότητες που αναζητούν μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία. Αυτή τη φορά, ο Σταμάτης Γονίδης προστέθηκε στη λίστα των παρευρισκομένων, κλέβοντας την παράσταση με μια εκπληκτική εμφάνιση.

Μια ανανεωμένη πρόταση διασκέδασης, το Posidonio συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του. Με τη μουσική να παίζει δυνατά και τη διασκέδαση να μη σταματά ποτέ, το διάσημο στέκι είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν την απόλυτη νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα.

Posidonio: Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμα;

Posidonio

Posidonio

Posidonio

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024