211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Ακύρωση εμφάνισης στο Sfera Summer Festival

PAOLA
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εμφάνιση της Πάολα στο Sfera Summer Festival

Το Sfera Summer Festival ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, από τον Άγιο Κοσμά της παραλιακής, και την σειρά των συναυλιών άνοιξε ο μοναδικός Νίκος Οικονομόπουλος, που προκάλεσε πραγματικά πανικό. Και ενώ όλοι ανυπομονούσαμε για την δεύτερη μεγάλη συναυλία της διοργάνωσης, στη σκηνή της οποίας θα ανέβαιναν Πάολα και Μέλισσες, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, τελικά η βραδιά αναβλήθηκε λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Πάολα με ανακοίνωσή της μέσα από τα social media, εξηγώντας, πως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν μπόρεσαν να μην επηρεάσουν και την εν λόγω διοργάνωση. Και κάπως έτσι, η μοναδική βραδιά που θα μας χάριζαν οι καλλιτέχνες από το Galazio, αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, συνεχίζει κανονικά την περιοδεία της, και τους υπόλοιπους σταθμούς σε αυτήν. Όπως φαίνεται, ο εξαντλητικός χειμώνας στην πίστα του «Teatro», με τον Παντελή Παντελίδη και το Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και η μετέπειτα συνέχεια στην πίστα της Πύλης Αξιού, με τον Γιάννη Βαρδή και το Γιώργο Λιανό, δεν κατόρθωσαν να την πείσουν να ξεκουραστεί περισσότερες από λίγες μόνο μέρες. Η Πάολα, θέλει συνεχώς να βρίσκεται κοντά στο κοινό της και το δείχνει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024