211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Δες τη να χορεύει στη σκηνή μαζί με την κόρη της

Πάολα μπουζουκια σκηνη αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε συναυλία που πραγματοποίησε στη Σαντορίνη.

Αυτό το καλοκαίρι, η Πάολα βρίσκεται σε μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα και χαρίζει μοναδικές στιγμές στο κοινό της, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Το βράδυ της Παρασκευής, 30 Ιουλίου, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Σαντορίνη όπου πραγματοποίησε ακόμα μία συναυλία.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και η κόρη της, Παολίνα, η οποία μάλιστα δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της και να χορέψουν μαζί. Άλλωστε, η ίδια από μικρή ηλικία παρακολουθεί τη μητέρα της στις ζωντανές εμφανίσεις της και είναι εξοικειωμένη με το ανεβαίνει στο stage. Η τραγουδίστρια στη συνέχεια μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μητέρα και κόρη χόρεψαν το τραγούδι «Τα ριάλια» με το κοινό να τις αποθεώνει, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια αγκαλιά.

Τη διάσημη τραγουδίστρια, τον φετινό χειμώνα, απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων με τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δύο τους ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και τη σκηνή της Πύλης Α, ενώ στη συνέχεια κατέβηκαν στην Αθήνα και το Φωταέριο. Πλέον, αναμένουμε τα βήματά της για την επόμενη σεζόν.

Πάολα: Δες τη να χορεύει στη σκηνή μαζί με την κόρη της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024