211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

00’s επιτυχίες: 5 τραγούδια που ακούσαμε σε επανεκτέλεση το 2022

00's επιτυχίες κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησαν το 2022.

Οι επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών είναι μία από τις must επιλογές των καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια. Για ακόμα μία χρονιά πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που επέλεξαν να μας συστήνουν υπό νέο ήχο, παλιά αγαπημένα τραγούδια, είτε δικά τους είτε άλλων τραγουδιστών. Δες παρακάτω πέντε από τα πι0 αγαπημένα τραγούδια των 00s που ξανά ακούσαμε τη χρονιά που μόλις έφυγε.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

00’s επιτυχίες: 5 τραγούδια που ακούσαμε σε επανεκτέλεση το 2022

1.Στην υγειά της αχάριστης Θάνος Πετρέλης

Το τραγούδι «Στην υγειά της αχάριστης» κυκλοφόρησε το 2006 με την ερμηνεία του Αλέκου Ζαζόπουλου και αναδείχθηκε σε μία διαχρονική λαϊκή επιτυχία. Τώρα, 16 χρόνια μετά το κομμάτι επανακυκλοφορεί με νέα φωνή και συγκεκριμένα με την ερμηνεία του Θάνου Πετρέλη.

2.Όσο Περνάει Ο Καιρός Ελένη Καρουσάκη

Το τραγούδι «Όσο περνάει ο καιρός» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, και συμπεριλήφθηκε στον τότε νέο δίσκο της Ελένης Καρουσάκη με τίτλο «Ίσως». Τώρα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το αγαπημένο κομμάτι επανακυκλοφορεί μέσα από ένα remix που επιμελήθηκαν Κωνσταντίνος Παντζής και Νίκος Σουλιώτης.

3.Κηλίδα Χριστίνα Μαραγκόζη Σάννυ Μπαλτζή

H Χριστίνα Μαραγκόζη και η Σάννυ Μπαλτζή συνεργάζονται και μάς παρουσιάζουν το τραγούδι με τίτλο «Κηλίδα», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Δεν πρόκειται για μία νέα κυκλοφορία αλλά και την επανεκτέλεση του γνωστού κομματιού «Μια Μικρή Κηλίδα» της Κaτερίνας Τοπάζη, που κυκλοφόρησε το 2000.

4.Μη Ρωτάς Τους άλλους Κατερίνα Λιόλιου

Το «Μη ρωτάς τους άλλους» είναι ένα τραγούδι του Γιάννη Πάριου, που κυκλοφόρησε το 2001 και αναδείχθηκε σε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του. Τώρα, 21 χρόνια αργότερα, η Κατερίνα Λιόλιου μάς επανασυστήνει το τραγούδι αυτό και το φέρνει στο σήμερα.

5.Κούκλα σε βιτρίνα Γιώργος Γιαννιάς 

Φέτος κυκλοφόρησε εκ νέου το τραγούδι «Κούκλα σε βιτρίνα» του Γιώργου Γιαννιά. Πρόκειται για ένα τραγούδι που γνωρίσαμε ήδη από το 2001 και το οποίο συμπεριλαμβανόταν στον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «3/4».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024