211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Απέργης: Συνεχίζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική Panik Records

Νίκος Απέργης καμπαρε
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργάζονται εδώ και μία πενταετία. 

Ο Νίκος Απέργης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του και τώρα, ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Panik Records, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεργάζεται από το 2017 με τη συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρεία και όπως όλα δείχνουν έπεται και μεγάλη συνέχεια. Η τελευταία τους κυκλοφορία ήταν μόλις τον περασμένο μήνα με το τραγούδι «Δεν αγαπάνε έτσι».

«Ο @nikos_apergis και η Panik Platinum συνεχίζουν τα κοινά τους βήματα, καθώς ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους!

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, @g_arsenakos και τον ταλαντούχο τραγουδιστή έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας.

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Απέργης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single, «Δεν Αγαπάνε Έτσι», συνεχίζει την επιτυχημένη του καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Panik Platinum και ο Νίκος Απέργης, που συνεργάζονται από το 2017 υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό ακόμα περισσότερα hits και μοναδικές μουσικές στιγμές!», έγραψε η δισκογραφική συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη στιγμή της υπογραφής.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το Cabaret άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό με την πίστα του να εγκαινιάζεται από ένα hot και απόλυτα νεανικό σχήμα. Ο Νίκος Απέργης βρέθηκε στο τιμόνι του προγράμματος αυτού, και έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο και την Αντωνία Καούρη, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Τώρα, το καλοκαίρι, ακολουθούν εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ παράλληλα, αναμένουμε τα βήματά του για την επόμενη σεζόν.

Νίκος Απέργης: Συνεχίζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική Panik Records

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024