211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμος Αναστασιάδης: Ακόμα μία επιτυχία μετρά ο καλλιτέχνης

Δήμος Αναστασιάδης εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το τραγούδι του «Σ’ αγαπάω ακόμη» ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές.

Στα τέλη Μαΐου κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη με τίτλο «Σ’ αγαπάω ακόμη». Αμέσως ξεχώρισε ενώ τώρα, δύο μήνες αργότερα, έχει ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο views στο Youtube, πληροφορία που μοιράστηκε η Panik Records μέσα από ένα post.

«Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο Youtube το «Σ’Aγαπάω ακόμα», η ολοκαίνουργια επιτυχία του @dimosanastasiadisofficial.

Το «Σ΄Αγαπάω Ακόμα» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, στο οποίο ο ταλαντούχος καλλιτέχνης «ντύνει» με τη μοναδική ερμηνεία του και με τη μουσική του τους εμπνευσμένους στίχους της @eleana_vrachali.

Η μουσική ερωτική εξομολόγηση μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video, που σκηνοθέτησε ο @yiannispapadakos

Ακούμε δυνατά και επαναλαμβανόμενα!», έγραψε η δισκογραφική του εταιρεία στο Ιnstagram.

Παράλληλα, το καλοκαίρι αυτό ο τραγουδιστής εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ολοκαίνουριο Sasa Live Stage, που βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό, μαζί με τους Goin’through, τη Χριστίνα Μήλιου,  τη Ναυσικά αλλά και το DJ Dimitris Metaxas. Ένα άκρως νεανικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη της Αθήνας.

Δήμος Αναστασιάδης: Ακόμα μία επιτυχία μετρά ο καλλιτέχνης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024