211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Αγγελάκας: Τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

Γιάννης Αγγελάκας εμφανίσεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

 

Ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και μετά από δυόμισι χρόνια επιστρέφει στη σκηνή του Fuzz Live Music Club για δύο μοναδικές εμφανίσεις, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών, που ακολουθείται από το φανατικό κοινό του σε κάθε του εμφάνιση. Τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε ξανά στη σκηνή μαζί με τους 100°C, που αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Το live ξεκινά στις 21:30. Αναφίβολα ένα από τα ξεχωριστά μουσικά γεγονότα της εβδομάδας αυτής που δε θα πρέπει να χάσεις.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία της ανάρτησης που έκαναν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης για την επερχόμενη αυτή συναυλία που σίγουρα θα γίνει ανάρπαστη. Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα των δύο καλλιτεχνών για τις φετινές τους συναυλίες.

Γιάννης Αγγελάκας: Τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

Γιάννης Αγγελάκας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024