211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos συνεχίζουν την επιτυχία

Πάνος Κιάμος Σφήνος εμφανίσεις κρατήσεις μπουζούκια 2023 posidonio γλυφάδα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέκα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους. 

Στις 20 Μαΐου 2022, η πίστα του Posidonio έκανε την πρεμιέρα της, φιλοξενώντας δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ψυχαγωγίας: ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos. Περνώντας περισσότερο από δύο μήνες, η επιτυχία τους δεν έχει χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο ρυθμού. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Posidonio γεμίζει με χαρά, μουσική και ενέργεια, υποδεχόμενο το κοινό του με ανοιχτές αγκάλες.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με τον ταλαντούχο Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο οποίος προσφέρει τον μοναδικό του ήχο στην πίστα, συνεργαζόμενος με τον Πάνο Κιάμο από τον περασμένο χειμώνα. Εκτός από αυτούς τους τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις εκρηκτικές εμφανίσεις των Βένιας Καραγιαννίδου, της Αλεξάνδρας Μάντη και της Ειρήνης Μιχαήλ, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών για κάθε γούστο.

Ο dj Pitsi επίσης δίνει τη μοναδική του ενέργεια, κρατώντας το κοινό σε συνεχή αίσθηση ενθουσιασμού με τις μουσικές επιλογές του.

Το Posidonio δεν περιορίζεται μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά μοιράζεται και την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα μέσω των social media. Με κατά καιρούς αναρτήσεις βίντεο και φωτογραφίες από τις επιτυχημένες εμφανίσεις, προσφέρει μια γεύση από τη ζωντανή εμπειρία του κοινού.

Οι δέκα παρακάτω αναρτήσεις αποτελούν μόνο μια μικρή αναπαράσταση του ανεβαστικού και δυναμικού περιβάλλοντος του Posidonio, όπου η διασκέδαση είναι εγγυημένη κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Αυτός ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην Αθήνα ανανεώνεται και φέτος με τη σφραγίδα του Posidonio!

Posidonio: Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos συνεχίζουν την επιτυχία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024