211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος μαζί στην Ακτή Πειραιώς

Νατάσα Θεοδωρίδου Γιώργος Κακοσαίος κρατήσεις ακτή πειραιως
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα σεζόν φαίνεται πως θα έρθει με πολλές εκπλήξεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση με τον ερχομό της νέας σεζόν. Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής, αυτήν της Ακτής Πειραιώς, και η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο 2022.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επιστρέφει και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Η συνεργασία έχει κλείσει και επίσημα, με το νυχτερινό μαγαζί να έχει ήδη κάνει τις ανάλογες αναρτήσεις προκειμένου να κάνει γνωστή τη νέα αυτή συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ερχομό της νέας σεζόν που θα μας χαρίσει μοναδικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και αυτή!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος μαζί στην Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024