211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα- Αργυρός- εμφανίσεις

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάολα – Αργυρός: Θα είναι αυτή η πιο hot συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα;

Αν οι φήμες που ακούγονται, τελικά επιβεβαιωθούν, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα από τα πιο μαγευτικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα. Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες θέλουν την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους σε κάποια μεγάλη πίστα την ερχόμενη σεζόν, και φυσικά, αν η συμφωνία κλείσει θα αποτελέσουν σίγουρα ένα από τα top σχήματα της πόλης.

Η Πάολα ξέρει πολύ καλά εδώ και χρόνια να κρατά τα πρωτεία της διασκέδασης με τις καλές επιλογές της, τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις της. Η φετινή χρονιά ήταν και πάλι γεμάτη επιτυχίες, τόσο στη Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις της στην Πύλη Αξιού με τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη Βαρδή, όσο και στην Αθήνα το χειμώνα, όπου τραγούδησε στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη και του Γιώργου Μαζωνάκη προκαλώντας πανικό από την πίστα του «Teatro».

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, ενώ την περασμένη χρονιά εμφανιζόταν για μήνες στο «Posidonio» με τον Κώστα Μαρτάκη, σε ένα σχήμα που δεν θα έκανε τόσο γρήγορα το μεγάλο φινάλε, αν ο διάσημος τραγουδιστής δεν έπρεπε να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική του θητεία. Τώρα, ανανεωμένος και ξεκούραστος, θα μας χαρίσει έναν μοναδικό χειμώνα, και ελπίζουμε να είναι όντως στο πλευρό της Πάολα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024