211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Πότε κάνει και πάλι πρεμιέρα ο Θοδωρής Φέρρης;

Romeo Club Θοδωρής Φέρρης εμφανίσεις 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα τον Αύγουστο, θα επιστρέψει σύντομα. 

Το Romeo Club επιστρέφει στο προσκήνιο για μια ακόμα εκρηκτική σεζόν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Θοδωρή Φέρρη να αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία των εμφανίσεων. Ο αέναος ρυθμός και η ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια που δημιουργεί ο Φέρρης σε κάθε εμφάνισή του αφήνει το κοινό να ανυπομονεί όλο και περισσότερο.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προηγούμενου προγράμματος του στις 23 Ιουλίου 2022, σε συνεργασία με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα, ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά για να κατακτήσει ξανά τις πίστες. Η ανακοίνωση της επερχόμενης πρεμιέρας του, που έγινε λίγο πριν το φινάλε του προηγούμενου προγράμματος, έρχεται να μας χαρίσει μια δόση ενθουσιασμού, σε όλους τους φίλους του καλλιτέχνη.

Η ανακοίνωση έκανε λόγο για την επιστροφή του Φέρρη στην πίστα του Romeo Club την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022. Αναμφίβολα, αυτή η ημερομηνία σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, ανατρεπτικής σεζόν γεμάτης μουσική, χορό και ανεπανάληπτες στιγμές.

Οι φανατικοί του Φέρρη περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν την επανέναρξη, ενώ και νέοι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία των εμφανίσεών του. Ο Θοδωρής Φέρρης είναι ένας καλλιτέχνης που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, και η επιστροφή του στο Romeo Club υπόσχεται να μας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία.

Οι επερχόμενες εμφανίσεις του Φέρρη στο κορυφαίο στέκι αναμένεται να γεμίσουν τις νύχτες της πόλης με μουσική και χαμόγελα!

 Romeo Club: Πότε κάνει και πάλι πρεμιέρα ο Θοδωρής Φέρρης;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024