211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καρράς- Σαμπάνης- Ακύρωση συναυλίας

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Καρράς –Σαμπάνης: Ακύρωσαν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Κατράκειο

Λίγες μέρες είχαν απομείνει ακόμα για την μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά και του Γιώργου Σαμπάνη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ρέντη. Οι δύο καλλιτέχνες θα μας χάριζαν μια μοναδική βραδιά, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, ωστόσο, τελικά η εμφάνιση αυτή ακυρώθηκε και ο λόγος φυσικά είναι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Για την ακύρωση της συναυλίας ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, μέσα από μια ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου αναλυτικά ανέφερε ότι λόγω της δυσχερούς κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, εκείνος και ο Βασίλης Καρράς ακυρώνουν την εν λόγω βραδιά.

Οι δύο τραγουδιστές, που θα ένωναν για πρώτη φορά τις φωνές τους on stage, μας χάρισαν έναν μοναδικό και αξεπέραστο χειμώνα, από διαφορετικές πίστες, αφού ο Βασίλης Καρράς εμφανιζόταν με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Αμαρυλλίς στην πίστα του «Έναστρον», ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης σάρωσε από την σκηνή του «ACRO CLUB», με την Τάμτα. Και ελπίζουμε η επιτυχία αυτή να συνεχιστεί αμείωτη, αλλά και κάποια στιγμή να μπορέσουμε να τους απολαύσουμε μαζί επί σκηνής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024