211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Σε μία μοναδική βραδιά στο «Rever Seaside»

Ελένη Φουρέιρα Απέργης εμφανίσεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Νίκο Απέργη. 

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού με πορεία μόνο ανοδική τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής τους δύο καλλιτέχνες δεν είχαμε δει σε κοινή σκηνή, όμως έγινε και αυτό!

Συγκεκριμένα, την ευκαιρία να τους απολαύσει μαζί το κοινό τους είχαν την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στο «Rever Seaside» στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί και μαζί χάρισαν στο κοινό τους μια μοναδική βραδιά διασκέδασης. Στιγμές από την μπναδική αυτή βραδιά είδαμε στα παρακάτω βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram.

Την τραγουδίστρια τη σεζόν αυτή είδαμε σε εμφανίσεις στο Teatro, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Κακοσαίο. Το σχήμα, ύστερα από έξι μήνες συνεχούς επιτυχίας έριξε αυλαία στις αρχές Ιουλίου. Από την άλλη, ο Νίκος Απέργης μάς χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα εμφανίσεων από τη σκηνή του Cabaret Athens, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και την Αντωνία Καούρη, μια μοναδική και σούπερ νεανική συνεργασία που ξεχώρισε για τα καλά στην πόλη. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών που ελπίζουμε να είναι κοινά!

Ελένη Φουρέιρα: Σε μία μοναδική βραδιά στο «Rever Seaside»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024