211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Πότε θα την δούμε στο Θέατρο Άλσος;

Δέσποινα Βανδή barbarella live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες. 

«Ένα καλοκαίρι διαδρομή» είναι ο τίτλος της περιοδείας της Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους για αυτό το καλοκαίρι. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή και χαρίζουν μια σειρά συναυλιών που ξεχωρίζουν ανά την Ελλάδα. Στην Αθήνα, τους είδαμε ήδη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ενώ μια ακόμα συναυλία έρχεται στην πόλη, αυτή τη φορά στο Θέατρο Άλσος, την Τρίτη 19 Ιουλίου.

«Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, είναι μονάχα μερικά από τα κομμάτια που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά από την τραγουδίστρια. Αλλά φυσικά και πολλές άλλες από τις μεγάλες και γνωστές επιτυχίες της.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella Live Party, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήταν μια συνεργασία που κέρδισε την απόλυτη αγάπη στη συμπρωτεύουσα και φυσικά ανυπομονούμε να δούμε και κάποια στιγμή στην Αθήνα.

Δέσποινα Βανδή: Πότε θα τη δούμε στο Θέατρο Άλσος;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024