211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης σε μία συνεργασία – έκπληξη

Ελένη Φουρέιρα Απέργης εμφανίσεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε μαζί τους δύο καλλιτέχνες;

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού με πορεία μόνο ανοδική τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής τους δύο καλλιτέχνες δεν έχουμε δει σε κοινή σκηνή, όμως όπως όλα δείχνουν, η στιγμή αυτή έφτασε.

Συγκεκριμένα, την ευκαιρία να τους απολαύσει μαζί το κοινό τους μας δίνει το Markiz, ένα από τα πιο hot στέκια της Θεσσαλονίκης. Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν εκεί το Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022, και μαζί θα χαρίσουν στο κοινό μια μοναδική βραδιά διασκέδασης. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι η μουσική αυτή συνύπαρξη θα κλέψει τις εντυπώσεις και ανυπομονούμε να την δούμε και στην Αθήνα κάποια στιγμή.

Την τραγουδίστρια τη σεζόν αυτή είδαμε σε εμφανίσεις στο Teatro, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Κακοσαίο. Το σχήμα, ύστερα από έξι μήνες συνεχούς επιτυχίας έριξε αυλαία στις αρχές Ιουλίου. Από την άλλη, ο Νίκος Απέργης μάς χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα εμφανίσεων από τη σκηνή του Cabaret Athens, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και την Αντωνία Καούρη, μια μοναδική και σούπερ νεανική συνεργασία που ξεχώρισε για τα καλά στην πόλη. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών που ελπίζουμε να είναι κοινά!

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης σε μία συνεργασία – έκπληξη

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης

Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Απέργης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024