211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αμάν Αμάν: Έρχεται νέα επιτυχία από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Αμάν Αμάν Στέφανος Πιτσίνιαγκας Τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε εδώ το teaser και πάρε μια γεύση από την επερχόμενη επιτυχία.

Όντας μια πρόσφατη παρουσία στο μουσικό στερέωμα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του. Μετά την επιτυχία των τραγουδιών “Δυνατά τα τα” και “Μη Μου Το Χαλάς”, ο νεαρός καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα ακόμα δυναμικό κομμάτι που υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές μας. Το νέο τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, με τίτλο “Αμάν Αμάν”, κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα υπό τη στέγη της Panik Records.

Οι στίχοι του κομματιού φέρουν την υπογραφή της ταλαντούχας Εύης Δρούτσας, ενώ η μουσική είναι έργο του Μάριου Ψιμόπουλου. Συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, το οποίο φιλοτέχνησε ο έμπειρος σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, προσφέροντας μια οπτική εμπειρία που ταιριάζει άψογα με τη μουσική αισθητική του τραγουδιού.

Πέραν των μουσικών του επιτυχιών, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει επίσης τη φετινή σεζόν στο Ποσειδώνιο , όπου σε μία συναρπαστική μουσική παράσταση συνδυάζει το ταλέντο του με αξέχαστες στιγμές μουσικής και ψυχαγωγίας. Μαζί με συνεργάτες του όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Τάνια Καρρά και η Έλενα Τσαγκρινού, δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα που κλέβει τις εντυπώσεις και αποζημιώνει το κοινό με αξέχαστες στιγμές.

Με το  νέο αυτό κομμάτι, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ικανότητά του να δημιουργεί μουσική που αγγίζει τους θαυματές του και μας συνεπαίρνει με τον δυναμισμό και την αυθεντικότητά της.

Αμάν Αμάν: Έρχεται νέα επιτυχία από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024