211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμά του;

Romeo Club Φέρρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Θοδωρής Φέρρης για ακόμα ένα καλοκαίρι διαγράφει μια τρελή πορεία επιτυχίας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Romeo Club φιλοξενεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματα στην πόλη, με τον Θοδωρή Φέρρη να κλέβει την παράσταση. Η συνεργασία του με το κλαμπ έχει γίνει συνώνυμη με τη διασκέδαση. Αυτή τη φορά, όμως, ένας ακόμα διάσημος καλλιτέχνης έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, επισκέφθηκε το Romeo Club πρόσφατα με την αγαπημένη του. Η παρουσία του δημιούργησε ενθουσιασμό και ανυπομονησία ανάμεσα στους θαμώνες, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης που αγαπά να διασκεδάζει με το κοινό του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Σαμπάνης ανέβηκε στη σκηνή και μοιράστηκε το ταλέντο και τη φωνή του με τους θεατές.

Ερμήνευσε μερικές από τις δικές του επιτυχίες, συμπεριλαμβάνοντας τα αγαπημένα του τραγούδια που έχουν κατακτήσει τα τσαρτς.

Η παρουσία του Γιώργου Σαμπάνη στο αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη της επιτυχίας και της φήμης του κέντρου ως ένα από τα πιο δημοφιλή στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η συνεχής προσέλευση διάσημων προσωπικοτήτων δείχνει την αναγνώριση και τον σεβασμό και προς τον Φέρρη και την ομάδα του για την αξιόλογη δουλειά τους.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από την εμφάνιση του Σαμπάνη στο κέντρο έγινε αμέσως viral, με πολλούς να σχολιάζουν την ενέργεια του καλλιτέχνη και τον ενθουσιασμό του κοινού.

Romeo Club: Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμά του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024