211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Για μένα βράδιασε: Νέο music video για τις Μέλισσες

Για μένα βράδιασε Μέλισσες music video clip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού. 

Το «Για Μένα Βράδιασε» είναι το πρώτο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Η νέα κυκλοφορία έχει ήδη αγαπηθεί πολύ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και τώρα αποκτά και εικόνα με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα.

Τους στίχους αλλά και τη μουσική της νέας αυτής κυκλοφορίας συνυπογράφουν οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Δες παρακάτω το νέο music video που έρχεται να κλέψει για τα καλά τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, το συγκρότημα ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία σειρά μεγάλων συναυλιών και να βρεθούν για ακόμα μια φορά κοντά στο κοινό τους ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα τους δούμε σε τέσσερις ακόμα μεγάλες συναυλίες ανά την Ελλάδα – μία έχει ήδη γίνει  (13 Ιουλίου – γήπεδο Παναχαϊκής, Πάτρα / 18 Ιουλίου – θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη / 20 Ιουλίου Παγκρήτιο στάδιο, Ηράκλειο Κρήτης / 26 Ιουλίου στάδιο Αλκαζάρ, Λάρισα), ενώ τη χειμερινή σεζόν που πέρασε το απολαύσαμε σε μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Box Athens, μαζί με την Τάμτα, για ακόμα μια χρονιά.

Για μένα βράδιασε: Νέο music video για τις Μέλισσες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024