211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Κυκλοφόρησε ο τρίτος ολοκληρωμένος του δίσκος

Πέτρος Ιακωβίδης fantasia live 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με τίτλο «Οδός Τσιμισκή». 

O Πέτρος Ιακωβίδης μάς συστήνει ακόμα μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οδός Τσιμισκή», τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου. Μιλάμε για τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο της πορείας του, που σίγουρα θα μας χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Στον νέο αυτό δίσκο θα βρεις 17 τραγούδια που γράφτηκαν με μεράκι και είναι αφιερωμένα στο κοινό του που αγκαλιάζει κάθε του δισκογραφικό βήμα δυνατά!

«Κάθε φορά το ίδιο δημιουργικό συναίσθημα όταν φτάνει αυτή η στιγμή που παραδίδω σε εσάς οτι ετοίμασα με αγάπη και προσμονή! Θέλω να ευχαριστήσω τον παραγωγό μου Σπύρο Ποταμόπουλο, τη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την φίλη μου Josephine αλλά και την Stefania που μου χάρισαν την υπέροχη φωνή τους σε δύο ντουέτα! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μου και με βοηθάτε να κάνω πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκα! Η «Οδός Τσιμισκή» είναι δική σας, πάμε να την περπατήσουμε μαζί!» αναφέρει ο ίδιος για τη νέα του δουλειά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του album «Οδός Τσιμισκή» κυκλοφορεί και το ομότιτλο hit single στο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube, με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video.

Tracklist

01. Οδός Τσιμισκή
02. Έλα
03. Μόνο Εσένα
04. Χέρια Πάνω
05. Δεν Είσαι Εδώ
06. Να Τελειώσουμε
07. Νεράιδά Μου
08. Γεια Σου – με την Josephine
09. Άστο
10. Τατουάζ
11. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα
12. Μη Θυμώνεις
13. Μου ‘Λειψες Πολύ
14. Φοβάμαι
15. Κοιμήσου Απόψε Εδώ
16. Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα feat. Stefania
17. Φοβάμαι – Live Version

Πέτρος Ιακωβίδης: Κυκλοφόρησε ο τρίτος ολοκληρωμένος του δίσκος

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του Fantasia , μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024