211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mε ποιο αγαπημένο σχήμα διασκέδασε η μπάντα του Robbie Williams;

CABARET ROMEO 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μπάντα του Robbie Williams στο Cabaret

Αναμφίβολα, το γεγονός της περασμένης εβδομάδας ήταν η πρώτη εμφάνιση του Robbie Williams στη χώρα μας και στη σκηνή του Rockwave Festival. Χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή συναυλία που θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα χαραγμένη στις μνήμες μας. Και φυσικά, οι συνεργάτες του κατέφθασαν στη χώρα μας νωρίτερα και φρόντισαν να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά στην πόλη.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης ο μπασίστας του Robbie Williams, Jerry MeeHan και δύο ακόμα μέλη της μπάντας του, το έριξαν έξω και νυχτοπερπάτησαν στην πόλη επιλέγοντας το σχήμα του «Cabaret» για τη διασκέδασή τους. Εκεί, Έλλη Κοκκίνου και Onirama ανεβάζουν το κέφι στα ύψη, και οι διάσημοι κύριοι παρακολούθησαν το πρόγραμμά τους από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Κατά τη διάρκεια που ο Θοδωρής Μαραντίνης βρισκόταν στη σκηνή για το πρόγραμμά του, φυσικά προσκάλεσε στη σκηνή το διάσημο μουσικό και εκείνος με χαρά μοιράστηκε το stage με το συγκρότημα. Και τότε οι θαμώνες του κέντρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του Robbie Williams υπό την συνοδεία του μπασίστα του, συνάντηση που πραγματικά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Το σχήμα του «Cabaret» εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή ζωή της πόλης και όχι άδικα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024