211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Φταίω κι εγώ»

Θοδωρής Φέρρης Φταίως κι εγώ Τραγούδι κυκόφορία ποσειδώνιο 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική του εταιρεία.

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι πανέτοιμος να μας συστήσει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, αυτή τη φορά με τον τίτλο «Φταίω Και Εγώ». Το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, η δισκογραφική εταιρεία έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη νέα αυτή κυκλοφορία και μοιράστηκε το teaser του νέου τραγουδιού, δίνοντάς μας μία γεύση από αυτό.

«Ο @thodorisferris είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία, το «Φταίω Και Eγώ».

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα απόλυτα ανεβαστικό τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

Από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου το ακούτε αποκλειστικά από το @myradio1046fm και από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την χώρα.

Το «Φταίω Και Εγώ», σε μουσική και στίχους του @kintatos_lefteris , θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, μαζί με music video, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου», έγραψε η δισκογραφική στην ανάρτησή της.

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη, εδώ και έναν μήνα περίπου, απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στη σκηνή του Romeo Club, μαζί με την Κατερίνα Λιόλιουκαι τη Ματίνα Ζάρα, ένα σχήμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Θοδωρής Φέρρης: Πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Φταίω κι εγώ»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024