211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Stavento και Marseaux: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι τους;

Stavento marseaux νεο τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο τραγούδι έχει τον τίτλο «Χαιρετισμούς». 

Stavento και Marseaux ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και ετοιμάζονται να μας συστήσουν το τραγούδι «Χαιρετισμούς» που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟS EMI την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, και αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δισκογραφική εταιρεία μέσα από ένα post έκανε γνωστή τη νέα αυτή κυκλοφορία γράφοντας:

«STAVENTO x MARSEAUX
«ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ» 👋🏼

Οι STAVENTO, το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές hip-hop συγκρότημα στην Ελλάδα, μετά τη τεράστια επιτυχία του «Για Σένα» που αποτέλεσε το tune της χρονιάς που μας πέρασε, ετοίμασε και μας προτείνει ένα ακόμα ντουέτο, την μεγάλη επιτυχία και αυτού του καλοκαιριού́ με τίτλο «Χαιρετισμούς» έχοντας στο πλευρό́ τους την πολυδιάστατη pop star @marseaux.wnc 🍒

Οι STAVENTO δεν χρειάζονται εισαγωγές ούτε πολλά λόγια. Χορεύουμε και τραγουδάμε πολλά χρόνια τώρα τις αμέτρητες επιτυχίες τους.

Η Marseaux είναι μια από τις πιο hot νέες εκπροσώπους της pop στην Ελλάδα. Η συνεργασία τους… Δυναμίτης! 🧨

Μείνετε συντονισμένοι για το music video της κυκλοφορίας που θα είναι διαθέσιμο στο YouTube την Δευτέρα 13.06 στις 15:00 στο κανάλι των STAVENTO. 💻

Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε και να χορέψετε στον ρυθμό της μελωδίας του. ❣️

Από την Δευτέρα 6/6 ακούστε το κομμάτι μας αποκλειστικά 📻 στο @myradio1046fm για την Αθήνα, στο @cosmoradio_951 για την Θεσσαλονίκη, στον @superfm_radio για την Κύπρο και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα!».

Stavento και Marseaux: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι τους;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024