211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

«Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» στο νέο της EP

Σκυτάλη Μελίνα Ασλανίδου Γιώργος Θεοφάνους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε η νέα δουλειά τους.

Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάσουν έναν νέο δίσκο με τίτλο «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους».

Η δισκογραφική τους εταιρεία, Panik Records, έγραψε για αυτή τη νέα δουλειά των δύο καλλιτεχνών:

«Η @officialaslanidoumelina και ο @theofanousg μας παρουσιάζουν τη δισκογραφική τους συνεργασία μέσα από το EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους».

Στο «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, καθένας εκ των οποίων έχει τη χαράξει τη δική του πλούσια μουσική διαδρομή, μας γοητεύουν με πέντε τραγούδια.

Τις συνθέσεις υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ οι στίχοι είναι τόσο του ίδιου, όσο και δύο ξεχωριστών στιχουργών, της @eleana_vrachali και του Θάνου Παπανικολάου.

Στο EP περιλαμβάνονται επίσης τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Γειά Σου» και «Δε Βάζεις Μυαλό», το ξεχωριστό ντουέτο με τη @glykeria_official «Φτάνει Και Περισσεύει», καθώς και το «Ζω Τη Ζωή» το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος για τη νόσο».

«Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» στο νέο της EP

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024