211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Τζίμης Πανούσης στη Πάολα

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τζίμης Πανούσης: Με ποιο hot σχήμα διασκέδασε στη Θεσσαλονίκη;

Παρότι δεν τραγουδά αντίστοιχο ρεπερτόριο, ο Τζίμης Πανούσης εκτιμά το λαϊκό τραγούδι αλλά και τους καλλιτέχνες του. Ήδη η τελευταία του συνεργασία με την Κατερίνα Στανίση έγινε γιατί ο ίδιος όπως είχε δηλώσει, την εκτιμά ως καλλιτέχνιδα, και τώρα ήρθε η σειρά να δώσει το παρών και σε ένα λαϊκό σχήμα της Θεσσαλονίκης, που την περίοδο αυτή σαρώνει και δεν είναι άλλο από εκείνο της Πύλης Αξιού.

Εκεί, Πάολα, Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός ξεσηκώνουν το κοινό και προσφέρουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, σε απόλυτα ανεβαστικούς ρυθμούς. Ο διάσημος καλλιτέχνης, διασκέδασε με την παρέα του σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, ενώ παρέμεινε στο κέντρο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φυσικά, η Πάολα, δεν θα μπορούσε να μην του παραχωρήσει το μικρόφωνο για να κάνει το γνωστό του παιχνίδι με το κοινό, χαρίζοντας μοναδικές ατάκες, ενώ παράλληλα τραγούδησε μερικά από τα τραγούδι του, που τόσο έχουν αγαπηθεί. Οι εμφανίσεις της Πάολα συνεχίζονται με αμείωτη επιτυχία, ενώ ο τελευταίος της δίσκος, «Κρύβω αλητεία» -που την παρουσίασή του κάνει αυτό το διάστημα- γνωρίζει ήδη απόλυτη επιτυχία και κάθε φορά που η ίδια ερμηνεύει καινούρια της κομμάτια στο κέντρο επικρατεί πραγματικά πανικός.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024