211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου και Ηλίας Βρεττός ετοιμάζουν μία νέα συνεργασία

Έλλη Κοκκίνου Ηλίας Βρεττός συνεργασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι κοινό θα δούμε από τους δύο καλλιτέχνες; 

Έλλη Κοκκίνου και Ηλίας Βρεττός είναι δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του σήμερα στο ελληνικό τραγούδι και όπως φαίνεται έφτασε η στιγμή να τους δούμε να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή. Ωστόσο, όχι στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και τον Καναδά.

Οι δύο τραγουδιστές θα κάνουν μία περιοδεία στις χώρες αυτές τον Σεπτέμβριο και το ανακοίνωσαν μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media, γράφοντας: «Το Σεπτέμβριο μαζί με τον @vrettos_ilias θα ξεκινήσουμε ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι με πολλούς προορισμούς για να συναντηθούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε παρέα με όλους τους Έλληνες της Αμερικής! Ανυπομονώ γι’ αυτή μας την συνάντηση! Σύντομα θα σας ανακοινώσω αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας μας». 

Έλλη Κοκκίνου και Ηλίας Βρεττός ετοιμάζουν μία νέα συνεργασία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Άραγε μετά από αυτή την περιοδεία θα δούμε τους δύο καλλιτέχνες και μαζί σε κάποια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα; Την Έλλη Κοκκίνου, το καλοκαίρι αυτό, βλέπουμε σε εμφανίσεις στην Πύλη Α της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Από την άλλη, ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει με μεγάλη απήχηση τις Κυριακάτικες εμφανίσεις στο Voe Athens.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024