211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καρδιά Μποέμισσα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου; 

Καρδιά Μποέμισσα Τραγούδι Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η λαίδη επιστρέφει με νέα επιτυχία. 

Η Άντζελα Δημητρίου, μία από τις πιο σπουδαίες και γνήσιες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, είναι πανέτοιμη να μας συστήσει ακόμα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Καρδιά Μποέμισσα».

Τη μουσική και τους στίχους της νέας κυκλοφορίας υπογράφει ο επιτυχημένος Λευτέρης Κιντάτος ενώ το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022. Παρακάτω, θα ακούσεις ένα μικρό teaser της επερχόμενης κυκλοφορίας για να πάρεις μία γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

«Η @angeladimitriou_official έχει… «Καρδιά Μποέμισσα» και το δηλώνει μέσα από το νέο της τραγούδι, με το οποίο εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum. Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» μας χαρίζει ένα «φρέσκο», λαϊκό, up-tempo κομμάτι, με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο. Το «Καρδιά Μποέμισσα», σε μουσική και στίχους του @kintatos_lefteris , θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.
 Από σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.», έγραψε η δισκογραφική της εταιρεία μέσα από ανάρτηση που έκανε.

Καρδιά Μποέμισσα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024