211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ FANTASIA LIVE

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο τελευταία διήμερα εμφανίσεων για το σχήμα του «Fantasia»!

Μπορεί από τις 24 Απριλίου που έκαναν τη μεγάλη πρεμιέρα τους, να κρατούν τα σκήπτρα της νυχτερινής αθηναϊκής διασκέδασης, μπορεί το «Fantasia» να κατακλύζεται κάθε φορά από το τεράστιο κοινό τους και να γίνεται πραγματικά πανικός, μπορεί ο κόσμος να θέλει να απολαύσει ακόμα περισσότερο τον Παντελή Παντελίδη, την Ελένη Φουρέιρα και τις Μέλισσες μαζί επί σκηνής, όμως, η στιγμή που θα πραγματοποιήσουν το μεγάλο φινάλε πλησιάζει.

Δύο ακόμα εβδομάδες θα είναι κοντά μας το αγαπημένο σχήμα, δίνοντας τη μοναδική του νότα στη ζωή της παραλιακής. Η τελευταία μεγάλη βραδιά είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 27 Ιουνίου, όπου αναμένεται να είναι μια νύχτα μοναδική, που φυσικά η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο, και οι καλλιτέχνες θα κάνουν ένα φινάλε που θα μείνει σε όλους τους παρόντες αξέχαστο.

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την ημερομηνία της τελευταίας βραδιάς, και προσκάλεσε το κοινό σε ένα πάρτι, που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο. Δύο ακόμα διήμερα λοιπόν, δύο Παρασκευές και δύο Σάββατα για να απολαύσουν όλοι όσοι δεν έχουν προλάβει, το σχήμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει προκαλέσει πανικό στην πρωτεύουσα το φετινό καλοκαίρι!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024