211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος και Ηλίας Βρεττός τραγουδούν μαζί στο VOE Club

Νικος Οικονομοπουλος Ηλίας Βρεττός εμφανίσεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το στιγμιότυπο.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζει τις εμφανίσεις του ξεκίνησαν πρόσφατα, ο Ηλίας Βρεττός στο VOE Athens. Κάθε Κυριακή βράδυ, ο διάσημος τραγουδιστής μάς ξεσηλώνει για τα καλά από το κέντρο της Αθήνας. Και όχι μόνο το κοινό του, που κάθε φορά κατακλύζει τον χώρο, αλλά και πολλούς επώνυμους.

Την περασμένη Κυριακή με το πρόγραμμα διασκέδασε ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο διάσημος τραγουδιστής, ύστερα από ένα ακόμα σούπερ επιτυχημένο διήμερο εμφανίσεων στο Fantasia μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου, βρέθηκε στο νέο στέκι και διασκέδασε με το πρόγραμμα του αγαπημένου του συναδέλφου, με τον οποίο μάλιστα δεν τον  έχουμε δει και ποτέ επί σκηνής μαζί. Αν θα θέλαμε όμως να φανταστούμε μια τέτοια συνύπαρξη, ανάμεσα σε Οικονομόπουλο Βρεττό, οι δύο καλλιτέχνες μάς έδωσαν μία γεύση κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο Voe Athens, τις Παρασκευές απολαμβάνουμε μια ακόμα σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν και δεν είναι άλλες από εκείνες του Νικηφόρου. Το νέο στέκι της πόλης έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με τις μοναδικές βραδιές που μας παρουσιάζει.

Νίκος Οικονομόπουλος και Ηλίας Βρεττός τραγουδούν μαζί στο VOE Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024