211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Το εντυπωσιακό εξώφυλλο για το νέο άλμπουμ «Poli Ploki»

Ελένη Φουρέιρα που τραγουδαει εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί;

Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ σύντομα και να κλέψει ξανά τις εντυπώσεις. Τίτλος του νέου δίσκου της, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, είναι «Πολύ πλοκή» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου 2022.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια που είναι τα: «Ξέρεις η Ελένη», «Εl telephone», «Aya», «Πες το», «Συγκινητικά», «Πολύ πλοκή», «Όχι», «Μόνο εσύ κι εγώ», «Η αμαρτία θέλει εσένα», «Αεράκι», «Μπορεί» και «Φωτιά». Πρόκειται για τον πέμπτο προσωπικό δίσκο της καριέρας της που κυκλοφορεί πέντε χρόνια μετά τον τελευταίο.

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται», έγραψε η ίδια μέσα από την ανάρτηση που έκανε και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της νέας της δουλειάς.

Ελένη Φουρέιρα: Το εντυπωσιακό εξώφυλλο για το νέο άλμπουμ «Poli Ploki»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Παράλληλα, την Ελένη Φουρέιρα τη σεζόν αυτή απολαμβάνουμε και σε ζωντανές εμφανίσεις ύστερα από χρόνια απουσίας και φυσικά αυτό αποτελεί ένα από τα hot σχήματα της σεζόν. Συγκεκριμένα, τη βλέπουμε στην πίστα του Teatro Music Hall μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Κακοσαίο, ένα σχήμα που πρωταγωνιστεί στη φετινή διασκέδαση της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024