211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Στα πατώματα»;

Χρήστος Χολίδης Στα Πατώματα νέα κυκλοφορία τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανέρχεται με νέα επιτυχία. 

Με μία ολοκαίνουρια επιτυχία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο μοναδικός Χρήστος Χολίδης τις επόμενες μέρες. Τίτλος του νέου του τραγουδιού είναι «Στα πατώματα» και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα από τη δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI την Παρασκευή 27 Μαΐου.

«Ο @christos_cholidis, ένας από τους πιο γνήσιους και αγαπημένους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του, επιστρέφει με ολοκαίνουργια επιτυχία.  Η δυναμική mid-tempo ερωτική λαϊκή μπαλάντα «Στα Πατώματα» σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη μιλάει για τον έρωτα που γίνεται εξάρτηση και για τη δυσκολία ενός χωρισμού – αυτού που κάποιες φορές σε κάνει κυριολεκτικά να πέφτεις… στα πατώματα!  Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη έρχεται σε 1η μετάδοση από τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο @myradio1046fm για την Αθήνα. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την Παρασκευή 27 Μαΐου ‼️», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία στο Instagram.

Τον τραγουδιστή είδαμε πρόσφατα σε εμφανίσεις στο Lido Stage μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, τον Σάκη Αρσενίου και τη Θέλξη. Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες συνεργασίες του σε κάποια πίστα, αλλά και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού που σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Χρήστος Χολίδης: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Στα πατώματα»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024