211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΙΖΕ ΒΑΛΑΝΤΗΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

VALANTIS
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Bαλάντης: Στην πίστα του «ΕΛΙΖΕ» για μια και μόνο βραδιά στις 10/6

Ένα από τα αγαπημένα στέκια της Αθήνας, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το φετινό χειμώνα και αμέσως εκτοξεύθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στη βραδινή διασκέδαση ακάθεκτο. Το «ΕΛΙΖΕ» κάθε Τετάρτη, και σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Derti 98.6,  μας χαρίζει ξεχωριστές βραδιές, φιλοξενώντας στην πίστα του διαφορετικούς κάθε φορά καλλιτέχνες και ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Την Τετάρτη αυτή, 10 Ιουνίου, στην πίστα του θα ανέβει ο Βαλάντης, που με τη μοναδική του φωνή και τις επιτυχίες του, που έχουμε αγαπήσει πολύ, θα μας κάνει να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. O αγαπημένος καλλιτέχνης θα πάρει επάξια τη σκυτάλη από την Άντζελα Δημητρίου, που εμφανίστηκε στην πίστα του κέντρου την περασμένη εβδομάδα, και θα μας χαρίσει μια εξίσου μαγευτική εμπειρία διασκέδασης.

Η βραδιά θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για το αθηναϊκό κοινό, αφού αυτή την περίοδο δεν μπορεί να τον απολαύσει σε άλλες του εμφανίσεις, μιας και ο Βαλάντης βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, όπου με την Άντζελα Δημητρίου εμφανίζονται στα «Mamounia Live» και δημιουργούν… πανικό. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και κάνουν το κοινό της Θεσσαλονίκης να περνά αξέχαστα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024