211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ – ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΟΝΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σταμάτης Γονίδης: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ!

Είναι γεγονός! Ο Σταμάτης Γονίδης μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τίτλο «Πάρτε τη βραδιά μαζί σας». Και φυσικά δεν πρόκειται για ένα δίσκο που περιλαμβάνει νέες κυκλοφορίες, αλλά για μια ζωντανή ηχογράφηση που συμπεριλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια.  29 αγαπημένα κομμάτια, που όλοι έχουμε ακούσει, αγαπήσει και χορέψει μας χαρίζει ο τραγουδιστής ερμηνευμένα ζωντανά με την μοναδική φωνή του.

Αναμφίβολα, το νέο αυτό άλμπουμ, που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που θα μπορούσε να κάνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο τεράστιο κοινό του, που τον ακολουθεί φανατικά όλα αυτά τα χρόνια και έχει αγαπήσει πολύ τα τραγούδια του. Αγαπημένες επιτυχίες, όπως το «Τι όνειρα να κάνω», «Όλα σ’ αγαπάνε», «Χθες το βράδυ στ΄ όνειρό μου», «Με πειράζει», «Δεν έχεις καρδιά» και πολλές ακόμα, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και να θυμηθεί κανείς και πάλι.

Ο Σταμάτης Γονίδης, μπορεί να μην εμφανίζεται σε κάποια μεγάλη πίστα αυτό το καλοκαίρι, όμως αναπληρώνει το κενό ατό επάξια και με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε, ύστερα από έναν  άκρως επιτυχημένο χειμώνα στην πίστα του «Frangelico» με τον Χρήστο Χολίδη, ο τραγουδιστής θέλει να γεμίσει και πάλι τις μπαταρίες του για ένα νέο ξεκίνημα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024