211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιάννης Χαρούλης: «Αυτό που μου συμβαίνει δεν το είχα φανταστεί»

Είναι ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της γενιάς του και φυσικά η αμοιβή που παίρνει για το λόγο αυτό είναι τεράστια, μιας και πάντοτε καταφέρνει να γεμίσει θέατρα και μουσικές σκηνές, να καταχειροκροτηθεί από το κοινό, να κάνει όλες τις εμφανίσεις του ανάρπαστες και sold out. Όμως ο ίδιος, παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός, τουλάχιστον με βάση τα όσα είπε στην τελευταία συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

Σε μια από τις σπάνιες φορές που έχει μιλήσει σε συνέντευξη, ο Γιάννης Χαρούλης ανέφερε πως ο χαρακτηρισμός «φαινόμενο» που του προσδίδουν πολλοί δεν τον απασχολεί καθόλου. Αντιθέτως, του είναι αδιάφορο. Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο, ως καλλιτέχνη και δημιουργό, είναι το τι θα καταφέρει να χαρίσει στον κόσμο του στο μέλλον, και σίγουρα να μην είναι κάτι υποδεέστερο ποιοτικά από όσα έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως δεν είναι τόσο ταπεινός όσο θα ήθελε και ο λόγος είναι η μνήμη του, μιας και ο ίδιος, σαν άνθρωπος, ξεχνά τα καλά που απολαμβάνει στη ζωή του και ορισμένες φορές δεν τα εκτιμά. Πάντως, την επιτυχία του φυσικά δεν θα μπορούσε να μην την αναγνωρίσει. Ο ίδιος αναφέρει πως όλα όσα του συμβαίνουν, δεν τα είχε φανταστεί ποτέ. Ο κόσμος που μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα θέατρο, είναι τόσος πολύς, που δεν θα μπορούσε ποτέ να το αναλογιστεί. Ωστόσο, ο ίδιος δεν νιώθει ήρωας, ούτε πως καταφέρνει κάτι πολύ ξεχωριστό. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται κάθε εμφάνισή του ως ένα γλέντι, που ο κόσμος περνά καλά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024