211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος

Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανισεις συναυλίες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με τίτλο «Καταλαβαίνω».

Ακόμα μία ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά μάς συστήνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ύστερα από μερικά singles που έχει ήδη κυκλοφορήσει και ήταν προπομποί της δουλειάς του αυτής. Τίτλος της είναι «Καταλαβαίνω» και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment.

O τραγουδιστής, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε αυτά τα νέα γράφοντας κάτω από το εξώφυλλο του δίσκου: «Μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά ο νέος μου δίσκος και με νέα τραγούδια και με singles που έχουμε ήδη κυκλοφορήσει. Το album είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και σε μορφή cd. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου δημιουργούς, τους αγαπημένους συναδέλφους μου, την εταιρία μου, όλους όσους δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα και πάνω απ όλα εσάς που αγαπάτε τη μουσική μου. Το σύνθημα μας είναι ένα για το φετινό καλοκαίρι: Καταλαβαίνω πως σε τρελαίνω! Καλή σας ακρόαση!». 

Ο δίσκος αυτός έρχεται έξι ολόκληρα χρόνια ύστερα από τον τελευταίο δίσκο του καλλιτέχνη με τίτλο «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» που είχε κυκλοφορήσει το 2017 και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό του. Τώρα, ακόμα ένας δίσκος έρχεται να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη λίστα με τις επιτυχίες του.

Τον περασμένο χειμώνα, τον τραγουδιστή είδαμε σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Omega Stage μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024