211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιοι celebrities επισκέφθηκαν το επιτυχημένο σχήμα Βανδή- Ρόκκος;

VANDI ROKKOS
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΒΑΝΔΗ ΡΟΚΚΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του φετινού καλοκαιριού συνεχίζει γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση. Δέσποινα Βανδή και Στέλιος Ρόκκος έκαναν φέτος την μεγάλη έκπληξη να τους απολαύσουμε σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη στην πίστα του «ΘΕΑ», και έκτοτε τα βράδια στην παραλιακή έχουν βρει τον απόλυτο προορισμό στη διασκέδαση. Οι δύο καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, και παρουσιάζουν ένα άρτιο πρόγραμμα, που ικανοποιεί τους πάντες.

Και αυτό σίγουρα αποτελεί και έναν λόγο, που το κέντρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατακλύζεται από το κοινό των δύο τραγουδιστών. Όμως, πέρα από τους ατελείωτους θαυμαστές τους, το παρών δίνουν και πολλοί επώνυμοι φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί των δύο τραγουδιστών. Την εβδομάδα αυτή στο κέντρο διασκέδασε ο αγαπημένος φίλος της Δέσποινας Βανδή , Γιώργος Καπουτζίδης.  Ο ηθοποιός, πέρασε μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα του, ενώ στο τέλος του προγράμματος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη Δέσποινα στο καμαρίνι της, προκειμένου να την συγχαρεί.

Όμως, οι επώνυμες επισκέψεις δεν τελειώνουν εδώ. Το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες που υπήρχαν ξεχώρισε η Τέτα Καμπουρέλη, που διασκέδασε με τον σύζυγό της, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ λίγα τραπέζια πιο μακριά, το πρόγραμμα απολάμβανε ο Γιώργος Πολυχρονίου με τη παρέα του. Ακόμα μια εβδομάδα απόλυτης επιτυχία για το «ΘΕΑ».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024