211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πανταζής: Άλλαξε δισκογραφική στέγη – Στην οικογένεια της Panik Records

Λευτέρης Πανταζής panik records συνεργασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα αλλαγή στην πορεία του.

Ύστερα από χρόνια στη heaven Music, ο Λευτέρης Πανταζής  αλλάζει δισκογραφική στέγη και κάνει μια νέα αρχή στην επαγγελματική του πορεία. Για την ακρίβεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπέγραψε και έγινε μέλος της δισκογραφικής οικογένειας της Panik Records.

Η δισκογραφική εταιρεία μέσα από μία ανάρτηση έκανε γνωστή τη νέα αυτή συνεργασία γράφοντας: «Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της τον @lepa_official, τον διαχρονικό κι επιτυχημένο ερμηνευτή που έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία στην ελληνική μουσική!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, @g_arsenakos , έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας και παρουσία όλου του team της.

Σε λίγες ημέρες και, συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 12 Μαΐου, θα αποκαλυφθεί το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα. Σε αυτό, ο Λευτέρης Πανταζής συναντά τον @aggelos_ayman_official και υπό τον τίτλο «Αχ Μωρό Μου» μας χαρίζουν μία επιτυχία που θα ακουστεί δυνατά!». 

Μάλιστα, αποκαλύπτει και τον τίτλο του πρώτου τραγουδιού που θα επισφραγίσει τη συνεργασία αυτή και θα κυκλοφορήσει σύντομα, που είναι ένα ντουέτο με τον AYMAN και λέγεται «Αχ Μωρό Μου». Τη νέα αυτή επιτυχία αλλά και πολλές άλλες, ακούμε δυναμικά από τον καλλιτέχνη στο Barbarella Live Party, όπου πριν από λίγες μέρες έκανε την πρεμιέρα του μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Λευτέρης Πανταζής: Άλλαξε δισκογραφική στέγη – Στην οικογένεια της Panik Records

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024