211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τρέμω ολόκληρη: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου;

Ελένη Χατζίδου Τρέμω Ολόκληρη τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε. 

Με μία ολοκαίνουρια επιτυχία που αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ επιστρέφει η Ελένη Χατζίδου και μας συστήνει το κομμάτι «Τρέμω ολόκληρη». Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα από τη Spicy Music, στις 13 Μαΐου, ενώ ήδη παίζει σε αποκλειστικότητα σε επιλεγμένα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου.

Το νέο τραγούδι θα συνοδεύεται και από ένα music video υπερπαραγωγή που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος. Προς το παρόν, δες παρακάτω το video με το teaser που μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σε λίγες μέρες. Ένα τραγούδι που σίγουρα θα αναδειχθεί σε μια μεγάλη επιτυχία φέτος το καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που σε λίγες μέρες θα μπορέσετε κι εσείς να ακούσετε αυτό που ετοιμάζουμε εδώ και λίγους μήνες παρέα με τον αγαπημένο μου @giorgospapadopoulosofficial και την εταιρεία μου @spicymusic_official. Ένα νέο τραγούδι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μου το έβαλε ο Γιώργος να το ακούσω στο στούντιο. Τρελάθηκα σας λέω! Είναι τόσο ανεβαστικό με τον disco-funky ρυθμό του, που θα σας ξεσηκώσει κι εσάς από το πρώτο άκουσμα!

👉🏻 Από αυτή την Κυριακή 8/5 το ακούτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου και στις 13/5 έρχεται το music video ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ που ετοιμάσαμε με τον @yiannispapadakos.

«ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ» λοιπόν κι ανυπομονώ να το ακούσετε και να διαβάσω τα σχόλια και τα μηνύματα σας όπως κάθε φορά!». 

Τρέμω ολόκληρη: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024