211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς: Επέτειος 25 χρόνων γάμου

Καίτη Γαρμπή διονυσης σχοινας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του τραγουδιστή. 

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροχρόνια ζευγάρια Ελλήνων τραγουδιστών. Μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Δημήτρη Σχοινά, ενώ πρόσφατα είχαν και επέτειο 25 χρόνων έγγαμου βίου.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, ο τραγουδιστής ανέβασε στο instagram την τηλεοπτική πρόταση γάμου που της είχες κάνει ζωντανά – και που άφησε εποχή στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας – και έγραψε για εκείνη: «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου ! @kaitigarbi».

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς: Επέτειος 25 χρόνων γάμου

Από τη δική της μεριά, η τραγουδίστρια έκανε και τις δικές της αναρτήσεις για την ξεχωριστή αυτή μέρα, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, μία παλιά φωτογραφία των δυο τους και μία με την τούρτα της επετείου τους.

Και παράλληλα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ένας άντρας του σήμερα με μιά ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία!». 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024