211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μία αναδρομή στη δισκογραφία του

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανισεις αθηνα 2023-2024 μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Ένα ακόμα ολοκληρωμένο άλμπουμ μάς συστήνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μία δουλειά που περιμέναμε να δούμε εδώ και πολύ καιρό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε την πρώτη Μαΐου, σε συνεργασία με τη δισκογραφική του εταιρεία, το άλμπουμ με τίτλο «22» που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει 22 τραγούδια, κάποια που ήδη γνωρίζουμε και έχουν κυκλοφορήσει σε single μέχρι σήμερα, όπως τα«Αθήνα Μου», «Παρασκευή Πρωί», «Μόλις Χθες», «Θα ‘Μαι Εδώ» και «Τελικά» με τον Rack, και άλλα που είναι νέα και θα ξεχωρίσουν από εδώ και στο εξής. Ανάμεσα σε αυτά και τα ντουέτα – έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τον Light.

Πρόκειται για τον έκτο δίσκο που μας χαρίζει κατά σειρά. Ο τραγουδιστής, το 2011, κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μάλλον κάτι ξέρω», ενώ τώρα κυκλοφόρησε και η πιο πρόσφατη, το «22». Δες παρακάτω τα άλμπουμ που μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα, που είναι έξι αλλά και ένα μοναδικό live concert.

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Teatro Music Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο. Oι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και χαρίζουν μοναδικές βραδιές στο κοινό της Αθήνας εδώ και αρκετούς μήνες.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μία αναδρομή στη δισκογραφία του

2022: 22

2020: Live Concert

2018: Το κάτι παραπάνω

2016: Όσα νιώθω

2014: Δεύτερη φορά

2012: Παιδί Γενναίο

2011: Μάλλον κάτι ξέρω

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024