211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Οι σταθμοί της ανοιξιάτικής του περιοδείας

Ηλίας Βρεττός συναυλιες ελλαδα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανάμεσά τους και μερικές βραδιές στο Voodoo.

Ο Ηλίας Βρεττός ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της πορείας του με μια μοναδική περιοδεία. Καταθέτοντας το ταλέντο του σε διάφορες πόλεις, αποχαιρετά τον χειμώνα και υποδέχεται την ανοιξιάτικη αύρα με μια σειρά από εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση.

Η έναρξη του μουσικού ταξιδιού έγινε στον Πύργο, όπου οι φίλοι της μουσικής του βρέθηκαν να απολαμβάνουν τον πρώτο προορισμό της περιοδείας του. Στη συνέχεια, το Voodoo Athens φιλοξένησε την επόμενη στάση του, με μια αξέχαστη εμφάνιση που άφησε το κοινό να αισθανθεί την ενέργεια της επιτυχίας του. Και δεν σταματά εκεί. Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση προγραμματίζεται στο ίδιο μαγαζί, την ερχόμενη Κυριακή, μεγαλώνοντας την ανυπομονησία των θαυμαστών του.

Ακολουθούν τρεις ακόμα στάσεις στη μουσική περιοδεία του Βρεττού, καθιστώντας σαφές ότι η περιοδεία του θα κλέψει τις καρδιές των θεατών σε κάθε πόλη.

Από την Πάτρα μέχρι την Κύπρο και τη Θεσσαλονίκη, η μουσική του παίρνει σάρκα και οστά, αφήνοντας πίσω της ανεξίτηλα αποτυπώματα στο πέρασμα της.

Με τον Ηλία Βρεττό στο επίκεντρο, η ανοιξιάτικη αυτή περιοδεία υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής του, αφήνοντάς τους να ανακαλύψουν νέες πτυχές του ταλέντου του και να ανανεώσουν τη σχέση τους με τη μουσική.

Ηλίας Βρεττός: Οι σταθμοί της ανοιξιάτικής του περιοδείας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024