211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Ηλίας Βρεττός αναστασια δεληγιαννη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ξεχωριστή χρονιά για τον ίδιο. 

Ηλίας Βρεττός και Αναστασία Δεληγιάννη είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και πλέον βιώνουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους τους, καθώς μάλιστα σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αναμένεται να κάνει το γάμο του μέσα στον Σεπτέμβριο, στην Εύβοια, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης μάς χάρισε έναν ξεχωριστό χειμώνα επαγγελματικά, με τις εμφανίσεις του κάθε Κυριακή βράδυ στον χώρο του Voodoo Athens σε ένα μοναδικό live γεμάτο ενέργεια, κέφι και πολλές επιτυχίες. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματά του μέσα στο καλοκαίρι.

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα. Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει», είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν για τη σύντροφό του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024