211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή του περιοδεία 2022

Γιάννης Πλούταρχος καλοκαιρι περιοδεια συναυλιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα καλοκαίρι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κοντά στο κοινό του.

Με αφορμή τα 25 χρόνια πορείας του στην ελληνική δισκογραφία, ο Γιάννης Πλούταρχος θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη περιοδεία και θα βρεθεί κοντά στο κοινό του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σε αυτή τη μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό θα έχει στο πλευρό του τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, την κόρη του Κατερίνα και την Βάλια Σωμαράκη, ενώ στις  συναυλίες του στην Ελλάδα θα είναι μαζί του ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Κακοσαίου. Η επόμενη μεγάλη συναυλία του στην Ελλάδα θα γίνει στις 5 Ιουλίου στο Θέταρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσουν το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στις 14 Ιουλίου, η Χαλκιδική στις 6 Αυγούστου, η Ζάκυνθος στις 10 Αυγούστου, η Πάρος, η Μυτιλήνη και, τέλος, η Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας στις 16 Σεπτεμβρίου. Δες στην παρακάτω φωτογραφία, αναλυτικά, τους σταθμούς της περιοδείας του.

Toν περασμένο χειμώνα, τον διάσημο τραγουδιστή είδαμε σε εμφανίσεις στο Fix Nightclub της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Μία σειρά εμφανίσεων που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολύ στη συμπρωτεύουσα.

Γιάννης Πλούταρχος: Το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή του περιοδεία 2022

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024