211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater: Sold out πρεμιέρα για τον Stan Αντιπαριώτη

Tokyo Theater αθηνα καλλιμανη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τον καλλιτέχνη στις 8 Απριλίου.

Λίγο καιρό μετά το τέλος του προηγούμενου σχήματος με Νίνο και Μαρία Κορέλι, το Tokyo Theater Athens επέστρεψε δυναμικά και πάλι στα δρώμενα της διασκέδασης, αυτή τη φορά έχοντας, για πρώτη φορά, στο τιμόνι του τον Stan.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στο Lido Stage, επανήλθε στο τιμόνι του προγράμματος και έδωσε το πρώτο ραντεβού με το κοινό του την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022. Έχοντας στο πλευρό του τους Kings, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης πραγματοποίησε μία πρώτη, sold out βραδιά που αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Με άπλετο κέφι και ενέργεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη πίστα και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση του κέντρου της πόλης. Μέσα από τα παρακάτω στιγμιότυπα, που αναρτήθηκαν στα social media, θα πάρεις μία γεύση από όλα όσα συνέβησαν την πρώτη βραδιά του σχήματος. Από εδώ και στο εξής, Stan και Kings θα είναι κοντά μας, με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της πόλης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Tokyo Theater: Sold out πρεμιέρα για τον Stan Αντιπαριώτη

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024