211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποια επώνυμη παρέα διασκέδασε με Γιάννη Πλούταρχο;

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Η επιτυχία των φετινών εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και κάθε φορά άλλωστε. Ο διάσημος καλλιτέχνης εμφανίστηκε και πάλι στην πίστα του «Posidonio», ύστερα από δέκα χρόνια, και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, που έχει αναδείξει το σχήμα σε ένα από τα κορυφαία σε προτίμηση. Το κοινό συρρέει να τον απολαύσει συνεχώς, διατηρώντας το κέντρο συνεχώς ασφυκτικά γεμάτο και αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας.

Από εκεί, κάθε εβδομάδα κάνουν «παρέλαση» πλήθος επωνύμων, που επιλέγουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη για την διασκέδασή τους, και δίνουν το παρών στο επιτυχημένο πρόγραμμα. Την περασμένη εβδομάδα, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος, διασκέδασαν με την υπόλοιπη παρέα τους, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού. Οι δύο παρουσιαστές, που είναι και πολύ καλοί φίλοι, το έριξαν έξω και παρέμειναν στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και παρόλο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι τραγουδιστής, πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και χάρισε ένα τραγούδι στο κοινό. Την ίδια εβδομάδα, το κέντρο επισκέφθηκε και η Κωνσταντίνα, σε μια από τις συχνές νυχτερινές εξόδους της, και για ακόμα μια φορά επέλεξε να διασκεδάσει με τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024