211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα του Βαλάντη

Voodoo club Athens τιμες κρατηση εισοδος με ποτο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα σειρά εμφανίσεων έφτασε στην πόλη.

Το Voodoo Athens, ένα από τα πιο αγαπημένα clubs της Αθήνας, έχει διαγράψει και φέτος μία πολύ επιτυχημένη πορεία επιτυχίας, είτε με live εμφανίσεις καλλιτεχνών είτε με βραδιές με αγαπημένα parties.

Οι εμφανίσεις του Νικηφόρου τις Παρασκευές, που γνώρισαν πρωτόγνωρη επιτυχία και πρωταγωνίστησαν στην αθηναϊκή διασκέδαση, έκαναν το μεγάλο τους φινάλε, ύστερα από καιρό. Τη θέση του νεαρού τραγουδιστή ήρθε να πάρει ένα από τα πιο αγαπημένα 90s (και όχι μόνο) ονόματα, ο Βαλάντης!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022.  Από την άλλη, ο Νικηφόρος ξεκίνησε εμφανίσεις στο Delilah (πρώην Μαρκίζ). 

Ο Βαλάντης, με πολύ κέφι και ενέργεια, ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και χάρισε στο κοινό μία μοναδική πρώτη βραδιά για την οποία εισέπραξε και το πιο θερμό χειροκρότημα. Από εδώ και στο εξής, κάθε Παρασκευή βράδυ ο καλλιτέχνης θα είναι κοντά στο κοινό του με ένα από τα πιο ανεβαστικά προγράμματα της πόλης. Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα.

Voodoo Athens: Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα του Βαλάντη

Voodoo Athens

Voodoo Athens

Voodoo Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024