211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ RIBAS

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ RIBAS
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Nότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή Αθήνα

Μπορεί την περίοδο αυτή να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται στην «Πύλη Αξιού» με τη Λένα Παπαδοπούλου, και να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, όμως ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το αθηναϊκό κοινό του για πολύ καιρό. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του πολύ σύντομα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, ωστόσο, τη μεγάλη έκπληξη σίγουρα δεν αποτελεί αυτό, αλλά ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ίδιο δημοσίευμα, ο διάσημος τραγουδιστής αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα από τα ιστορικότερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, το «Ribas». Το θρυλικό  «Ribas», ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του για το κοινό, και ο ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Ρίμπας, θέλει να φιλοξενήσει στην πίστα του τον αγαπημένο καλλιτέχνη, πράγμα καθόλου παράξενο, αφού ο Νότης Σφακιανάκης ακολουθείται πάντα και παντού από το ατελείωτο φανατικό κοινό του.

Αν η συνεργασία αυτή τελικά κλείσει, και τραγουδιστής και επιχειρηματίας τελικά δώσουν τα χέρια, το μόνο βέβαιο είναι πως θα επικρατήσει… χαμός στην περιοχή της Βάρκιζας, όπου βρίσκεται το παλιό και αγαπημένο στέκι, αλλά και φυσικά σε όλη την υπόλοιπη πόλη. Προς το παρόν, ο καλλιτέχνης φαίνεται ακούραστος, αφού αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών του με την Πέγκυ Ζήνα στην Αθήνα και το «Φωταέριο», συνεχίζει ακάθεκτος στη Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας διασκέδαση την πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024