211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

CAMORRA ONIRAMA ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

CAMORRA ONIRAMA 2015-2016
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Camorra: Ρίχνει αυλαία το Σάββατο το σχήμα των Onirama- Ζώη

Έπειτα από 6 μήνες ανεπανάληπτης επιτυχίας, όπου κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και να βάλουν ζωντάνια και διασκέδαση στα βράδια μας, από την καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι, το σχήμα του πιο hot στεκιού της πόλης, «Camorra»,  ήρθε η ώρα να ρίξει αυλαία, αποχαιρετώντας το κοινό. Το Σάββατο αυτό, 25 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τους πάρτι, η τελευταία βραδιά που θα είναι κοντά μας με το μοναδικό τους πρόγραμμα Onirama και Αποστολία Ζώη.

Το αγαπημένο συγκρότημα, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του πριν αρκετό καιρό στο ανακαινισμένο «Camorra», και από την πρώτη στιγμή μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Η προσθήκη της Αποστολίας Ζώη λίγο καιρό αργότερα, ήρθε για να επισφραγίσει την επιτυχία αυτή, με την τραγουδίστρια να δίνει ρέστα επί σκηνής και να απογειώνει τη διασκέδαση. Έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής από τις πίστες, επέστρεψε ανανεωμένη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, όπως και έκανε.

Οι Onirama ωστόσο, παρά το τέλος των εμφανίσεων αυτών, δεν θα μείνουν για πολύ μακριά από το κοινό τους, αφού σε μόλις λίγο καιρό, θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους με την Έλλη Κοκκίνου, στο πρώην Romeo, και νυν «Cabaret», σε μια σειρά εμφανίσεων που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Μια ακόμα βραδιά λοιπόν για το σχήμα του «Camorra»,   προτού ρίξει αυλαία. Προλάβετε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024